Fasole albă pur și simplu cu roșii uscate la soare
Fasolea albă pur și simplu cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 521 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Crostini cu fasole albă pur și simplu, spanac și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Pizza cu piure de fasole albă și roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
3
Lăsați să stea peste noapte.
4
Scurgeți bine fasolea. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați 4 căni de apă, ceapă și crenguțe de rozmarin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când fasolea este moale, aproximativ 1 oră 45 de minute. Aruncați crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Fasole
Ceapă
Apă
6
Scurgeți fasolea și ceapa; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Ceapă
7
Folosind viraje pornite / oprite, piure de fasole și ceapă scurse, roșii uscate la soare, șalotă și rozmarin tocat în procesor până la omogenizare, oprindu-se ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați 3 linguri de ulei, suc de lămâie, sare, piper și piper roșu zdrobit. Puree până se amestecă. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/2 cană de apă clocotită. Subțire cu mai multă apă cu linguri, dacă este necesar. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Piper
Apă
Sare
Ulei De Gătit
9
Transferați piureul de fasole albă într-un castron larg de mică adâncime; stropiți cu restul de 1 lingură de ulei și presărați pătrunjel.