Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și fasolea albă cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Un amestec de ceapă, morcov, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pui Mediteranean Cu Roșii, Măsline Și Fasole Albă Cu Ierburi, Carne de porc Heritage Heritage Cu reducere de vin alb, și Cotlet de porc cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; acoperiți cu 6 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se lasă să stea 1 oră; se scurge.
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați carnea de porc uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
7
Adăugați carne de porc în tigaie; saut timp de 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile. Se amestecă fasolea, rămânând 1/4 linguriță sare, bulion și următoarele 3 ingrediente (prin salvie); aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Bulion
Carne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ceapa și morcovul; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
11
Se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut, amestecând constant. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de fasole; coaceți la 325 încă 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scurgeți solidele printr-o sită peste un castron, rezervând solidele și lichidul de gătit. Degresați grăsimea din partea de sus a lichidului; aruncați grăsimea. Se amestecă lichidul de gătit înapoi în amestecul de porc.