Fasole albă cu Broccoli rabe și lămâie

Fasole albă cu Broccoli rabe și lămâie
Fasole albă cu Broccoli rabe și lămâie este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, parmezan, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Broccoli rabe cu fasole albă și parmezan, Broccoli rabe cu fasole albă și cartofi, și Fasole Albă Toscană Și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați lămâie, hamsii și usturoi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lamaia se inmoaie si se rumeneste in pete si hamsiile se destrama, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
3
Adăugați broccoli rabe; condimentează cu sare și piper și gătește, aruncând ocazional, până când este verde strălucitor și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
4
Adăugați fasole și 1/2 cană de apă în oală. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au topit și lichidul se reduce la jumătate (totuși doriți să fie Cochet), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se amestecă pătrunjel și 2 linguri Parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
6
Se transferă într-un platou, se presară cu fulgi de ardei roșu, dacă se dorește, și se acoperă cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ParmezanParmezan
7
Per porție: 320 calorii, 13 g grăsime, 9 g fibre
8
Bon App Ampercoltit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista