Fasole afumată cu piersici

Fasole afumată cu piersici
Fasolea afumată cu piersici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piersici în sirop, fasole extraordinară din nord, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Fasole Afumată, Fasole Afumată, și Fasole Fierbinte Și Fumată.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți la foc mediu 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista