Fasole Africană

Fasole Africană
Fasolea africană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 173g de grăsime, și un total de 2148 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este minunat. Rețete similare includ Fasole verde din Africa de Sud cu o lovitură-Longmeadow, Gumbo African, și Tilapia Africană.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Painted Wolf The Den Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista