Farrotto cu verdeață și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, apă, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ciuperci și mazăre Farrotto, Porumb Farrotto, și Farrotto cu anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 7 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați bulion; gatiti 12 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă apă și piper; gatiti 12 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Se ia de pe foc. Se amestecă salata verde și brânza.