Farro și salată de ardei prăjită
Farro și salata de ardei prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 244 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare de mare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Farro De Conopidă Prăjită Și Ardei Roșu, Conopidă prăjită peste Farro cu sos de cremă de ardei roșu, și Salată Farro de ceapă, Feta și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele și lăsați-le deoparte.
Pentru salata farro: aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați farro, reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, de la 15 minute la o oră. Când ați terminat, scurgeți-l într-o strecurătoare sau sită, clătiți-l sub apă rece și lăsați-l deoparte să se scurgă.
Între timp, folosind un cuțit mic de împerechere, tăiați în jurul tulpinii fiecărui ardei, îndepărtând tulpina împreună cu toate semințele. Puneți o tigaie la grătar la foc mare.
Așezați ardeii pe tigaia pentru grătar și gătiți, răsturnând ocazional, până se înnegrește complet pe toate părțile, 20 până la 30 de minute. Când ați terminat, transferați-l într-o pungă și lăsați-l deoparte câteva minute la abur. Odată răcit, îndepărtați pielea înnegrită și tăiați carnea în felii de 3/8 inci lățime.
Într-un castron mare de amestecare, combinați farro gătit, felii de ardei roșu, măsline, cimbru, scallions, cea mai mare parte a feta și pansamentul. Aruncați ușor și condimentați după gust cu sare.
Se servește cu feta rămasă și un strop de boia.