Farro prăjit și Scallions cu conopidă și ou
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $9.19 pe portie. O porție conține 1940 calorii, 52G de proteine, și 105g de grăsime. Dacă aveți la îndemână flori de conopidă, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Orez prăjit de iasomie cu Scallions la grătar, Făină de Manioc prăjită cu ouă și Scallions, și Gnocchi cu unt brun prăjit la tigaie cu porumb la grătar + Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați scallions și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați farro, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 1 minut, amestecând.
Adăugați 1/2 cană din stoc și gătiți la foc moderat, amestecând, până se absoarbe. Continuați să adăugați stocul 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Farro se face când este al dente, aproximativ 30 de minute.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați conopida, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida în farro împreună cu oțetul și restul de 2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Adăugați ouăle și gătiți timp de 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Lingurați farro în 8 boluri. Curățați ouăle și îndepărtați cu grijă albușurile pentru a menține gălbenușurile întregi. Așezați cu grijă gălbenușurile intacte în centrul fiecărui castron de farro; aruncați albușurile.