Farfurii Mici: 4 Tapas Spaniole Care Folosesc Doar 4 Ingrediente Fiecare
Rețeta farfurii mici: 4 Tapas spaniole care folosesc doar 4 Ingrediente fiecare ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână năut, chorizo, conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Farfurii mici la Carrabbas, Farfurii Mici: Hummus De Mazăre Verde, și Plăci Mici: Crabby Falafel ' Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Frecați vinetele, jumătățile de ceapă și ardeii grași cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie și prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până când vinetele și ardeii sunt complet înmuiați și carbonizați la exterior, iar ceapa se înmoaie cu câteva pete carbonizate, întorcând legumele la fiecare zece minute pentru a obține o gătire uniformă. Unele legume se pot găti mai repede decât altele - scoateți-le într-un bol mare de amestecare pe măsură ce termină prăjirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați
3
Lăsați legumele să se odihnească până se răcesc suficient pentru a le manipula, apoi curățați vinetele și piperul (pielea ar trebui să alunece destul de ușor cu degetele). Tăiați aproximativ toate legumele în fâșii și reveniți la vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați oțet de sherry și uleiul de măsline rămas și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De Sherry
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Serviți cald sau la temperatura camerei cu pâine rustică la grătar sau prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
1
Adăugați toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați cu spatula de cauciuc sau lingura de lemn pentru a combina. Se acoperă cu plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 8 până la 12 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți la temperatura camerei cu scobitori și pâine crustă pentru scufundare în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
3
Pentru a face Garbanzos con Chorizo
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil cu fund greu de 10 inci, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând frecvent până când unele grăsimi se fac și cârnații încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie complet, dar nu se rumeneste, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când pasta începe să se prăjească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați năut, amestecați pentru a combina, aduceți la foc mic, reduceți focul la minim și reduceți până când se atinge consistența asemănătoare tocanei, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat cu pâine rustică prăjită sau la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Italiană
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Pentru a face Coliflor con Piment 6
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil cu fund greu de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați usturoiul feliat și gătiți, amestecând continuu, până când usturoiul devine maro auriu deschis. Folosind lingura cu fante sau skimmer, scoateți usturoiul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Skimmer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați conopida în tigaie și gătiți, amestecând ocazional până când este complet fragedă și caramelizată în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se ia de pe foc, se adaugă 1/2 linguriță de boia, usturoi rezervat și oțet de sherry (uleiul se poate stropi atunci când adăugați oțet—aveți grijă). Se amestecă pentru a se combina, se condimentează după gust cu sare și piper, se transferă într-un vas larg de servire și se presară cu boia rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De Sherry
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Se servește cu pâine rustică prăjită sau la grătar.