Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune

Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune
Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1087 calorii, 42G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire, farfalle, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone, Brownies mascarpone învârtite cu alune, și Paste cu anghinare pentru copii, Mascarpone și alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la foaia de copt cu ramă de 450 cm. F. Line cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați sparanghelul pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Aruncați pentru a acoperi; răspândit într-un singur strat. Prăjiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală. Se amestecă mascarpone, parmezan ras și sparanghel. Aruncați la foc mediu-mic până când pastele sunt acoperite cu sos și amestecul este încălzit, adăugând apă rezervată pentru paste cu 1/4 cană dacă este uscată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
ApăApă
MascarponeMascarpone
SparanghelSparanghel
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Paste Mound în castron mare de servire de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați alune, arpagic și așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
AluneAlune
ArpagicArpagic
8
* Cremă de brânză italiană; poate fi găsit la piețele italiene și la unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista