Farfalle Cu Gorgonzola, Șuncă Și Mazăre
Farfalle cu Gorgonzola, șuncă și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, mazăre, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu spanac și mazăre, Farfalle cu mazăre, șuncă și smântână, și Farfalle Cu Mazăre Și Prosciutto.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Condimentați Generos apa cu sare; ar trebui să aibă gust de apă de mare. Când revine la fierbere, adăugați pastele, amestecați rapid pentru a separa tăiței, apoi acoperiți oala. Când apa revine la fierbere din nou, descoperiți și fierbeți pastele până când sunt al dente, amestecând ocazional.Între timp, într-o tigaie mare saut cu fețe înalte, încălziți smântâna și brânza la foc mediu. Se fierbe la foc mic, amestecând des și rupând brânza, până când amestecul este neted și ușor îngroșat, aproximativ 3 minute.
Adăugați mazărea și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. De pe foc, tocați șunca în tigaie și amestecați.Verificați condimentele (sosul trebuie să fie puțin sărat, dar din moment ce brânza și șunca sunt sărate, este posibil să nu fie nevoie de sare suplimentară) și puneți deoparte.Când pastele sunt gata, scurgeți-le, rezervând aproximativ 1 cană din apa de gătit, apoi turnați tăiței deasupra sosului. Aruncați pentru a combina la foc mediu. Dacă pastele arată uscate, adăugați o parte din apa de gătit. Verificați condimentele și serviți acoperite cu piper.Bacsis: când gătim forme tubulare sau scurte de paste, cum ar fi penne sau farfalle, îl scoatem adesea din oală cu un tip de strecurătoare portabilă numită păianjen. Funcționează ca un farmec și ne scutește de a fi nevoiți să spălăm o strecurătoare sau să încercăm să încadrăm vasul voluminos în mașina de spălat vase.Mai multe rețete de paste pe Food Republic:Paste Paccheri cu pește-spadă, măsline, capere și Rețetă de mentă
Spaghete Cu Rețetă Albă De Puttanesca
Rigatoni Cu Salam Picant Și Rețetă De Roșii