Farfalle Cu Gorgonzola, Șuncă Și Mazăre

Farfalle Cu Gorgonzola, Șuncă Și Mazăre
Farfalle cu Gorgonzola, șuncă și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, mazăre, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu spanac și mazăre, Farfalle cu mazăre, șuncă și smântână, și Farfalle Cu Mazăre Și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Condimentați Generos apa cu sare; ar trebui să aibă gust de apă de mare. Când revine la fierbere, adăugați pastele, amestecați rapid pentru a separa tăiței, apoi acoperiți oala. Când apa revine la fierbere din nou, descoperiți și fierbeți pastele până când sunt al dente, amestecând ocazional.Între timp, într-o tigaie mare saut cu fețe înalte, încălziți smântâna și brânza la foc mediu. Se fierbe la foc mic, amestecând des și rupând brânza, până când amestecul este neted și ușor îngroșat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mazărea și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. De pe foc, tocați șunca în tigaie și amestecați.Verificați condimentele (sosul trebuie să fie puțin sărat, dar din moment ce brânza și șunca sunt sărate, este posibil să nu fie nevoie de sare suplimentară) și puneți deoparte.Când pastele sunt gata, scurgeți-le, rezervând aproximativ 1 cană din apa de gătit, apoi turnați tăiței deasupra sosului. Aruncați pentru a combina la foc mediu. Dacă pastele arată uscate, adăugați o parte din apa de gătit. Verificați condimentele și serviți acoperite cu piper.Bacsis: când gătim forme tubulare sau scurte de paste, cum ar fi penne sau farfalle, îl scoatem adesea din oală cu un tip de strecurătoare portabilă numită păianjen. Funcționează ca un farmec și ne scutește de a fi nevoiți să spălăm o strecurătoare sau să încercăm să încadrăm vasul voluminos în mașina de spălat vase.Mai multe rețete de paste pe Food Republic:Paste Paccheri cu pește-spadă, măsline, capere și Rețetă de mentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ScurtePaste Scurte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pește-spadăPește-spadă
FarfalleFarfalle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Spaghete Cu Rețetă Albă De Puttanesca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
4
Rigatoni Cu Salam Picant Și Rețetă De Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista