Farfalle cu cârnați de curcan, mazăre și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle cu cârnați de curcan, mazăre și ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 908 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână mazăre, brânză Grana padano, paste farfalle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Farfalle cu conopidă și cârnați de curcan, Mazăre cu ochi negri cu Escarole, cartofi și cârnați de curcan, și Farfalle Cu Mazăre Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată.
Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Adăugați curcan și sotati ruperea oricăror bulgări mari până se rumenesc.
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți.
Se adaugă ciupercile tocate și se condimentează cu sare și piper.
Se sotează până se evaporă tot lichidul din ciuperci, aproximativ 5 minute.
Se adaugă mazărea și se sotează 4 minute. Întoarceți carnea în tigaie și gătiți încă 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Când vasul cu apă a ajuns la fierbere, adăugați paste și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală și adăugați amestecul de carne.
Combinați bine și gătiți ușor la foc mediu timp de 5 minute.
Stropiți în uleiul de măsline rămas. Dacă amestecul este uscat, nu ezitați să folosiți mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Verificați condimentele. Opriți focul și adăugați brânza rasă. Se amestecă bine și se servește într-un castron mare.