Farfalle Cu Conopidă Și Pesmet Prăjit

Farfalle cu conopidă și pesmet prăjit este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 579 calorii. Un amestec de piper, fulgi de piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Pesmet Prăjit, Salată de andive cu nuci prăjite și pesmet, și Mănâncă pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați conopida cu 2 linguri de ulei de măsline, condimentați-o cu sare și piper și întindeți-o pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute, amestecând floretele la jumătate, până când conopida este gătită și începe să se rumenească.Gatiti pastele conform instructiunilor, asigurandu-va ca sarati apa.
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și fileurile de hamsii, amestecând des pentru a ajuta hamsiile să se descompună.
Adăugați pesmetul, creșteți focul la mediu și prăjiți timp de 4 până la 5 minute, amestecând continuu.
Adăugați conopida în tigaie cu pesmetul. Gatiti inca 2 minute, apoi amestecati fulgii de ardei rosu.
Scurgeți pastele fierte și adăugați-le în tigaia saut (sau aruncați totul într-un castron mare dacă tigaia dvs. nu le va ține pe toate). Condimentați generos cu sare și piper și adăugați încă câteva vârtejuri de ulei de măsline dacă amestecul pare uscat.
Se presară parmezan și se servește imediat.Această rețetă a fost actualizată - publicată inițial în martie 2008.