Fantome De Cartofi
Fantomele de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, gălbenușuri de ou, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fantome De Cartofi Umplute, Fantome în noroi, și Șuncă pe fantome.
Instrucțiuni
Curățați și sferturiți cartofii, apoi acoperiți cu apă într-o oală de 4 litri și condimentați bine cu sare. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, încălziți untul și laptele într-o cratiță mică până când untul este topit.
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se menține cald.
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Scurgeți cartofii și forțați prin ricer într-un castron mare (sau bol mixer dacă utilizați mixer stand). Bateți amestecul de lapte, gălbenușurile și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper cu un mixer electric la viteză mică până se combină.
Răspândiți aproximativ o treime din cartofi într-un vas cu unt de 1 1/2 litru, rezistent la cuptor.
Transferați cartofii rămași în punga de patiserie. Pipeți cartofii apropiați în movile ascuțite de 2 1/2 până la 3 inci pentru a forma "" fantome "și garnisiți fiecare movilă cu 2 semințe pentru" ochi."
Coaceți până când vârfurile fantomelor sunt aurii și cartofii sunt fermi, 20 până la 25 de minute.
Cartofii pot fi introduși în vas cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți ușor cu folie de plastic.