Fantastic autentic Shepherd ' s Pie

Fantastic autentic Shepherd ' s Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fantastic autentic Shepherd ' s Pie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1140 calorii, 40g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de unt, piure de roșii, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Fantastic Plăcintă Cu Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și prăjiți ceapa, morcovii de usturoi până devin aurii. Condimentează apoi adaugă rozmarinul, gătește aproximativ 5 minute. Într-o tigaie separată gătiți carnea tocată până se rumeneste, adăugați frunzele de cimbru, amestecând continuu pentru a rupe carnea și asigurați-vă că se gătește uniform. Când tocatul este rumenit, scoateți-l din tigaie și așezați-l pe o farfurie căptușită pentru a îndepărta excesul de grăsime, adăugați ciupercile în această tigaie și sotati aproximativ 5 minute sau până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Carne MăcinatăCarne Măcinată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați piureul de roșii și tocatul gătit la morcovi și ceapă se toarnă peste vinul roșu și se reduce cu aprox jumătate. Se condimentează cu puțină sare și piper, apoi se adaugă bulionul și un strop bun de sos Worcestershire. Se fierbe ușor timp de aproximativ 20 de minute, până când carnea este gătită și amestecul s-a îngroșat. Puneți amestecul într-un vas de servire rezistent la cuptor.Fierbeți cartofii și gătiți aproximativ 20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți și acoperiți cu un capac pentru a se usca la abur și pentru a reduce excesul de umiditate.
5
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și amestecați bine, radeți jumătate de parmezan în cartof și amestecați bine. Nu permiteți cartofului să devină prea umed sau nu vor fi crocante frumos în cuptor. Sezon.Puneți amestecul de cartofi peste carne, presărați parmezanul rămas și terminați cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista