Fancy Sammich

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fancy Sammich. Această rețetă servește 6. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 605 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos Worcestershire, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Hog Wild Sammich, Orez fantezist la un preț fantezist, și Negrese Fanteziste.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu neporos, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire și sucul de lămâie și amestecați bine.
Așezați carnea de porc în castron, întorcându-vă pentru a acoperi bine pe toate părțile. Acoperiți și refrigerați cel puțin două ore, permițând carnea de porc să se marineze.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați filetul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți, neacoperit, la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până când temperatura internă a porcului atinge 140 grade F (60 grade C).
Scoateți carnea de porc din cuptor.
Scurgeți lichidul din vasul de copt și rezervați pentru mai târziu ca sos, dacă doriți.
Întindeți cele două foi de foietaj și înfășurați fiecare bucată de filet în aluat, sigilând marginile pentru a închide complet carnea. Întoarceți acest lucru în vasul de copt.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute, sau până când patiseria se rumeneste.