Familia Mellas Miel Umplute Dovlecei (Koosa)
Familia Mellas miel umplute dovlecei (Koosa) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.24 pe portie. O porție conține 606 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Aperitiv De Dovlecei Cu Usturoi (Mutabbal Koosa), Koosa Libaneză (Dovlecei Galbeni Umpluți), și Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovlecel în jumătate și folosiți un cuțit subțire și ascuțit pentru a goli fiecare secțiune, îndepărtând semințele și lăsând o coajă rotundă de 1/2 inch.
Combinați roșiile cu suc, pastă de roșii, 3/4 cană de apă și scorțișoară într-un cuptor olandez mare, sigur pentru cuptor. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti pana se ingroasa, aproximativ 20 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică. Se amestecă ceapa; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Combinați ceapa gătită, mielul, orezul, 2 linguri ulei de măsline, 1/2 cană apă, mentă uscată și sare într-un bol mare.
Se amestecă bine. Umpleți ușor amestecul de miel în secțiuni de dovlecei scobite.
Așezați dovleceii umpluți în sosul de roșii la foc mic.
Acoperiți vasul și puneți-l în cuptorul preîncălzit. Gatiti pana cand orezul este moale, aproximativ 1 ora. Dacă sosul este foarte subțire, fierbeți pe aragaz până la consistența dorită. Pentru a servi, feliați în runde de 1 inch și acoperiți cu sos de roșii.