Fals Sukiyaki
Fals Sukiyaki este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 295 calorii. Funcționează bine ca un fel principal scump. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, sake, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sukiyaki, Sukiyaki, și Sukiyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un wok la foc mare, combinați 1/4 cană din bulionul de vită, sosul de soia și sake.
Adăugați ceapa și ciupercile; se prăjește până când ceapa începe să se înmoaie.
Adăugați fâșiile de carne de vită și restul de carne de vită și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute.
Adăugați spanacul, acoperiți și gătiți timp de 3 minute, până când spanacul este ofilit, dar nu este complet gătit. Reglați condimentele după gust și serviți peste tăiței udon sau ramen.