Fall Pear Galette
Fall Pear Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fall Pear Galette, Plăcintă cu oală de pui cu mărar Galette: o plăcintă pentru toamnă, și Faceți o galetă savuroasă pentru distracție simplă de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu hârtie pergament sau hârtie ceară; pulverizați hârtie cu spray de gătit.
Îndepărtați crusta de plăcintă din pungă; derulați pe suprafața de lucru ușor făinată.
Se rulează în rundă de 11 inci; așezați în tigaie.
Presărați brânza peste crustă până la 1 inch de margine.
Într-un castron mare, aruncați pere cu suc de lămâie și nucșoară.
Adăugați zahăr brun și făină; aruncați ușor. Amestec de pere de movilă pe centrul crustei până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea crustei peste pere, apăsând ușor pentru a sigila (crusta nu va acoperi perele în centru).
Coaceți 30 de minute sau până când crusta se rumeneste ușor (umplutura se poate scurge ușor în timpul coacerii).
Scoateți galette din tigaie și răciți pe raftul de răcire.
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți zahărul granulat la foc mediu aproximativ 4 minute, amestecând frecvent, până când zahărul este dizolvat. Gatiti si amestecati 1 minut sau pana devin aurii.
Se ia de pe foc; stropiți zahăr caramelizat peste galette.