Falafelul Israelian

Falafelul Israelian
Falafelul israelian este un vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, tahini, la 6 pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Falafelul Israelian, falafel, cum se face falafel / falafel cu năut, și Cholent Cu Conținut Scăzut De Grăsimi: Chaminc Israelian Chamin Israelian (Kosher-Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sos tahini
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
În robotul de bucătărie sau blender, combinați toate ingredientele și 1/4 cană de apă. Procesați în pastă netedă. (Faceți înainte: sosul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Face falafel
1
Amestecul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
2
Într-o tigaie mare de mică adâncime la foc moderat, încălziți uleiul de 3 inci până când termometrul înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Folosind 2 lingurițe sau lingură de falafel, formați amestecul în bile sau discuri cu diametrul de aproximativ 1 inch. Lucrând în loturi de 5, coborâți cu grijă în ulei fierbinte și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc adânc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați pentru a prăji falafelul rămas, readucând uleiul la 350 cm.f între fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Împărțiți bilele falafel între buzunarele pita. Puneți roșii tăiate cubulețe, ceapă, piper și castraveți, napi murați și Amba de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
NapNap
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Stropiți în sos tahini și sos harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
TahiniTahini
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista