Falafelul israelian este un vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, tahini, la 6 pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Falafelul Israelian, falafel, cum se face falafel / falafel cu năut, și Cholent Cu Conținut Scăzut De Grăsimi: Chaminc Israelian Chamin Israelian (Kosher-Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sos tahini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tahini
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
În robotul de bucătărie sau blender, combinați toate ingredientele și 1/4 cană de apă. Procesați în pastă netedă. (Faceți înainte: sosul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Face falafel
1
Amestecul poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 1 zi.)
2
Într-o tigaie mare de mică adâncime la foc moderat, încălziți uleiul de 3 inci până când termometrul înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Folosind 2 lingurițe sau lingură de falafel, formați amestecul în bile sau discuri cu diametrul de aproximativ 1 inch. Lucrând în loturi de 5, coborâți cu grijă în ulei fierbinte și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc adânc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați pentru a prăji falafelul rămas, readucând uleiul la 350 cm.f între fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Împărțiți bilele falafel între buzunarele pita. Puneți roșii tăiate cubulețe, ceapă, piper și castraveți, napi murați și Amba de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Nap
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Stropiți în sos tahini și sos harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Tahini
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe