Falafel sud-vestic cu răspândire de Avocado
Rețeta Falafel de Sud-Vest cu răspândire de Avocado ar putea satisface pofta ta de Est middl în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado, chipsuri de tortilla coapte, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Falafel cu avocado răspândit, Falafel Cu Avocado Spread-Burgeri Vegetarieni Cu Guacamole, și Ouă de Sud-Vest Benedict cu răspândire de fasole neagră, Avocado și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chiftelele, așezați fasolea pinto într-un castron mediu; se pasează parțial cu o furculiță.
Adăugați brânza Monterey Jack și următoarele 5 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă până se combină bine. Formați-vă în chiftele ovale de 4 (1/2 inch grosime).
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand prajiturile se rumenesc si se incalzesc bine.
Pentru a pregăti răspândirea, în timp ce prăjiturile gătesc, combinați avocado, roșii de prune, ceapă roșie, smântână, suc de lămâie și sare.
Așezați 1 patty în fiecare jumătate de pita.
Răspândiți aproximativ 2 linguri de avocado răspândite peste patty în fiecare jumătate de pita.