Falafel De Cartofi Dulci
Falafelul de cartofi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, făină de naut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Falafel de cartofi dulci și mei, Falafel De Cartofi Dulci La Cuptor, și Bile Rapide De Falafel De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de in cu două linguri de apă fierbinte și se lasă deoparte să se îngroașe. Pătrundeți cartofii dulci de mai multe ori cu o furculiță și puneți-i pe prosoape de hârtie cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute, întoarceți-l și apoi gătiți încă 2 minute. Verificați sensibilitatea și, dacă nu este gătită până la capăt, gătiți în trepte de 30 de secunde până se înmoaie. Se lasă deoparte să se răcească până se manipulează ușor; curățați și așezați într-un castron mare. Preîncălziți cuptorul la 204°.Mash cartofii dulci bine cu un masher sau o furculiță.
Adăugați amestecul de in, condimentele (inclusiv pătrunjelul) și sucul de lămâie și amestecați bine.
Se amestecă făina de naut cu praful de copt și se adaugă puțin câte puțin la amestecul de cartofi dulci. Se amestecă până se combină bine. Aluatul trebuie să fie rigid; dacă nu, adăugați făină de năut câte o lingură la un moment dat până când aluatul este gros. (Dacă aluatul este prea rigid pentru a se amesteca în toată făina, adăugați apă câte o lingură.) Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament sau covor de copt din silicon. Folosiți o lingură de biscuiți sau o lingură rotunjită pentru a face aproximativ 20-22 de movile mici de aluat pe foaia de copt (scufundarea cupei în apă din când în când va ajuta la prevenirea lipirii aluatului de ea). Aplatizați bilele la aproximativ 1/2-inch grosime și 1 1/2-inch lățime.
Presărați cu semințe de susan, dacă doriți.
Coaceți timp de 20-25 de minute, până când fundul devine maro mediu.
Se servește fierbinte cu sos de iaurt-tahini. Acestea se păstrează bine și pot fi reîncălzite scurt în cuptorul cu microunde.