Falafel

Falafel
Falafel ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă verde, piper, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Falafel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți năutul printr-un colizor, apoi așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de umiditate. Năutul ar trebui să fie complet uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți 4-inci arahide sau ulei vegetal într-o cratiță medie la foc mediu până când ajunge la 330 grade F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
În timp ce uleiul se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și ardeii serrano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Transferați nautul într-un robot de bucătărie, adăugați amestecul de usturoi, ceapa verde, pătrunjelul, menta, cilantro, sucul de lămâie, chimenul, coriandrul, praful de copt, sarea și piperul și procesați până când amestecul este măcinat fin, oprindu-se să răzuie vasul la fiecare 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie. Formați amestecul în bile de dimensiunea bilelor de ping pong și așezați-le pe o farfurie. Se prăjește în loturi la 330 de grade F până la o culoare blondă palidă, aproximativ 45 de secunde, ulei de lingură peste falafel în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Scoateți cu o lingură pliată pe foaia de copt. Creșteți căldura uleiului la 350 de grade F. întoarceți falafelul în ulei, în loturi, acoperiți tigaia cu un capac timp de 30 de secunde și prăjiți până la o culoare maro profundă, lingând uleiul peste falafel în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați cu o lingură pliată pe foaia de copt căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează; condimentează cu sare și piper după gust și transferă într-un bol mic. La frigider timp de cel puțin 30 de minute, acoperit, pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Variație: înlocuiți 2 căni de brânză feta pentru iaurt și adăugați 1/2 cană de pătrunjel tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1
Așezați fasolea, usturoiul, harissa, sucul de lămâie și tahini în vasul unui robot de bucătărie și procesați până la neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
HarissaHarissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
TahiniTahini
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți uleiul, oțetul și ardeiul afumat într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase și aruncați. Roșiile trebuie îmbrăcate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Serviți falafel cu sos de iaurt, hummus și savurați pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă20creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnăut înmuiat (năutul trebuie înmuiat în apă rece timp de cel puțin 18 ore și până la 24 de ore), adăugați mai multă apă dacă este necesarnăut înmuiat (năutul trebuie înmuiat în apă rece timp de cel puțin 18 ore și până la 24 de ore), adăugați mai multă apă dacă este necesar3Bucăți de caramele Heath Barsemințe de coriandru, prăjite și măcinatesemințe de coriandru, prăjite și măcinate2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de chimen, prăjite și măcinatesemințe de chimen, prăjite și măcinate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de mentă tocate grosierfrunze proaspete de mentă tocate grosier33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de mentă tocatefrunze proaspete de mentă tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt grecesc grosiaurt grecesc gros2ceapa verde (partea alba si verde) tocata maruntceapa verde (partea alba si verde) tocata marunt12 lingurițe de pudră de usturoiharissaharissa1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1Oreos dublu umplutcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1Oreos dublu umplutpaprika spaniolă dulce afumatăpaprika spaniolă dulce afumată3piquillo sau 2 ardei roșii prăjițipiquillo sau 2 ardei roșii prăjiți1miciceapă roșie, înjumătățită și feliată subțireceapă roșie, înjumătățită și feliată subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii6cuișoareMurături cu mărar feliate subțiri în stil delicateseMurături cu mărar feliate subțiri în stil delicatese20creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1sau 2 ardei iute serrano, tocatsau 2 ardei iute serrano, tocat1Oreos dublu umplut1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmtahinitahini20creveți și cu veneArahide sau ulei vegetal, pentru prăjitArahide sau ulei vegetal, pentru prăjit4roșii coapte cu viță de vie, tăiate cubulețeroșii coapte cu viță de vie, tăiate cubulețe7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole albă, gătită sau conservată, scursă și clătităfasole albă, gătită sau conservată, scursă și clătită
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate32
Revista