Fajitas de pui Cilantro-Lime cu ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fajitas de pui Cilantro-Lime cu ceapă la grătar. Această rețetă servește 6. O porție conține 725 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de chimen măcinat, ardei iute poblano, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fajitas de pui cu ardei și ceapă la grătar, Chorizo, Poblano și yam Fajitas cu ceapă roșie marinată cu var, și Pui De Lime Cilantro La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topping-uri opționale: salsas achiziționate, guacamole, smântână, coriandru proaspăt tocat, ceapă verde feliată și ardei iute Serrano tocat pregătesc grătar (la foc mediu). Puree primele 5 ingrediente în procesor. Condimentează marinada cu sare și piper.
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se toarnă 1/3 cană de marinată; întoarceți-vă la strat. Aranjați poblanos, ardei grași și ceapă pe o foaie mare de copt cu margini.
Se toarnă 1/2 cană de marinată; întoarceți-vă la strat.
Presărați puiul și legumele cu sare și piper. Rezervați marinada rămasă.
Pui la grătar până la fiert, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Grătiți legumele până se înmoaie, întorcându-se frecvent, aproximativ 15 minute pentru ceapă și 12 minute pentru poblanos și ardei grași. Grătiți tortilele până la carbonizare, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați puiul pe suprafața de lucru; feliați transversal în fâșii. Umpleți tortilele cu pui și legume; stropiți cu marinată rezervată.
Se servește cu toppinguri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.