Fajitas de pui Cilantro-Lime cu ceapă la grătar

Fajitas de pui Cilantro-Lime cu ceapă la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fajitas de pui Cilantro-Lime cu ceapă la grătar. Această rețetă servește 6. O porție conține 725 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de chimen măcinat, ardei iute poblano, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fajitas de pui cu ardei și ceapă la grătar, Chorizo, Poblano și yam Fajitas cu ceapă roșie marinată cu var, și Pui De Lime Cilantro La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topping-uri opționale: salsas achiziționate, guacamole, smântână, coriandru proaspăt tocat, ceapă verde feliată și ardei iute Serrano tocat pregătesc grătar (la foc mediu). Puree primele 5 ingrediente în procesor. Condimentează marinada cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
MarinadaMarinada
2
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se toarnă 1/3 cană de marinată; întoarceți-vă la strat. Aranjați poblanos, ardei grași și ceapă pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
Piper PoblanoPiper Poblano
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se toarnă 1/2 cană de marinată; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Presărați puiul și legumele cu sare și piper. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
6
Pui la grătar până la fiert, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Grătiți legumele până se înmoaie, întorcându-se frecvent, aproximativ 15 minute pentru ceapă și 12 minute pentru poblanos și ardei grași. Grătiți tortilele până la carbonizare, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Piper PoblanoPiper Poblano
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați puiul pe suprafața de lucru; feliați transversal în fâșii. Umpleți tortilele cu pui și legume; stropiți cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
8
Se servește cu toppinguri.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista