Fajitas de pește cu Salsa verde picantă

Fajitas de pește cu salsa verde picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, ulei de măsline, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Tacos de pește cu Mango Salsa Verde, Pește Înnegrit Cu Salsa Verde (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), și Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați peștele în fâșii de 1 inch și condimentați cu sare și piper.
Se presară cu suc de lămâie.
Cu o cârpă sau un prosop de hârtie, ungeți grătarul cu ulei pentru a preveni lipirea.
Așezați ușor peștele pe grătar; și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte, rotind cu atenție cu clești.
Pe marginile exterioare mai reci ale grătarului așezați tortilele pentru a le încălzi.
Transferați tortilele încălzite pe o farfurie sau într-un vas larg de mică adâncime căptușit cu un prosop de bucătărie curat. Îndoiți marginile prosopului peste tortilla pentru a le menține calde.
Pentru asamblare, împărțiți peștele între tortilla și acoperiți cu salsa verde și felii de avocado. Strângeți sucul de lămâie peste avocado și înfășurați tortilele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.