Fajitas De Creveți La Grătar

Rețeta Fajitas de creveți la grătar este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați guacamole, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fajitas De Creveți La Grătar, Creveți Fajitas, și Creveți Fajitas.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați ingredientele pentru marinată până se omogenizează bine.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi. Capac; refrigerați 20 de minute pentru a marina, întorcându-vă o dată. Între timp, într-un castron mediu, așezați ardeii grași și ceapa; pulverizați cu spray de gătit.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok"). Înfășurați tortilele în folie; pus deoparte.
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 minute, întorcând legumele o dată.
Scurgeți creveții; aruncați marinada.
Adăugați creveți în coșul de grătar. Acoperiți grătarul; gătiți cu 5 până la 7 minute mai mult, întorcând creveții și legumele o dată, până când creveții sunt roz.
Așezați tortilla înfășurată pe grătar. Gatiti 2 minute, rotind o data, pana se incalzeste.
Pe platoul de servire, așezați creveții și legumele; acoperiți pentru a se încălzi.
Așezați tortilla încălzită pe farfurie; așezați guacamole în vasul de servire. Pentru fiecare porție, tortilla de top cu creveți, legume și guacamole; pliați tortilla peste umplutură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.