Fajitas de ciuperci cu hummus de avocado
Rețeta Fajitas de ciuperci cu hummus de avocado este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 707 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la BBC Good Food are 93 de fani. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Hummus de Aguacate și Lima (Hummus de Avocado și tei), Fajitas De Vită Și Avocado, și Portobello Ciuperci Fajitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți avocado, naut, usturoi, coajă de lămâie și suc într-un robot de bucătărie și bateți împreună până când formează o consistență groasă. Se pune lingura într-un castron, se condimentează și se amestecă roșiile.
Stropiți ceapa și ciuperca cu uleiul și presărați peste condimentul fajita.
Încălziți o tigaie la foc mare și gătiți ceapa timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateți-o din tigaie și păstrați-o caldă. Gatiti ciupercile timp de 2 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie si devin aurii pe alocuri.
Întindeți o parte din hummus de avocado pe mijlocul fiecărei învelișuri și acoperiți cu ciupercile și ceapa.
Adăugați salată mărunțită și un strop de Tabasco, dacă doriți, și înfășurați.