Fajitas cu friptură de vită

Fajitas cu friptură de vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Fajitas cu friptură de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 384 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați rezervat sos din carne de vită prăjită cu coriandru, ulei de canolan, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fajitas De Vită, Fajitas De Vită, și Fajitas De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul și praful de chili și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand, pana se inmoaie si se rumeneste in pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați carnea de vită și sosul și gătiți, amestecând, până când se încălzește, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
4
Serviți carnea de vită și legumele în tortilla caldă cu salsa, smântână și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LegumeLegume
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista