Fajitas cu friptură de fustă cu var și piper negru

Fajitas cu friptură de fustă cu var și piper negru
Reteta Fusta Fajitas friptură cu var și piper negru ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salsa de roșii; pene de tei, suc de lămâie, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fusta Friptură Fajitas, Fusta Friptură Fajitas, și Fusta Friptură Fajitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Filetați ceapa pe frigarui (sau puneți-o în coșul de grătar), apoi periați cu 1/2 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), ceapa la grătar, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, 16 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați pe o placă de tăiere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați ceapa în bucăți de 1 inch și aruncați cu oțet și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
În timp ce ceapa se gătește la grătar, amestecați sucul de lămâie și restul de linguriță de sare și 2 linguri de ulei într-un vas puțin adânc, apoi adăugați friptura și marinați la temperatura camerei, întorcând o dată, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se usucă friptura, apoi se freacă cu piper. Friptură la grătar pe grătar ușor uleiat, rotind o dată, 6 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe placa de tăiat, apoi lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în diagonală în felii subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
În timp ce friptura este în picioare, prăjiți tortilla direct pe grătar, întorcându-se o dată, până când se umflă ușor și se rumenesc în pete, aproximativ 1 minut în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
FripturăFriptură
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Serviți friptura, ceapa, coriandrul și salsa, toate învelite în tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
FripturăFriptură
1
* Dacă nu puteți face grătar, ceapa (nu este nevoie să frigeți) și friptura pot fi gătite într-o tigaie de grătar ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, iar tortilele pot fi prăjite pe gaz (țineți cu clești) sau direct deasupra arzătoarelor electrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
2
Tăiați friptura fustei în bucăți pentru a se potrivi în tigaie și grătar în loturi fără aglomerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusta FripturăFusta Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista