Faimoasa baie fierbinte de Crab și anghinare a lui Joelle
Celebrul crab fierbinte Joelle și Dip anghinare ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 560 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 2,37 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați crabcarne, cremă de brânză, smântână, maioneză, smântână grea și anghinare. Condimentează cu hrean, suc de lămâie, usturoi și piper negru.
Se amestecă bine și se întinde amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch și se presară deasupra brânza Cheddar albă și condimentul Old Bay.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute sau până se încălzește și se topește. Între timp, scoateți pâinile de pâine cu aluat. Rezervarea pâinii eliminate.
Puneți crabul fierbinte în pâinile scobite de aluat. Folosiți pâinea rezervată pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.