Fagure de miere

Fagure de miere
Fagurele este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 114 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată cu lapte, oțet de vin, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată cu fagure de miere, Fagure Semifreddo, și Bare De Fagure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 8in. tavă de copt pătrată cu folie ușor unsă. Umpleți jumătate chiuveta cu apă rece și pregătiți un tel și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați zahărul, siropul, crema de tartru și oțetul într-o cratiță de dimensiuni medii, pe bază solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
OțetOțet
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 5 linguri de apă și puneți cratița la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul, apoi se aduce amestecul la fierbere. Continuați să gătiți până când amestecul devine de culoarea chihlimbarului și ajunge la stadiul de "fisură tare" sau 300 buc.f (154 buc. C) pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
De îndată ce caramelul atinge temperatura potrivită, îndepărtațicratiță de la căldură și plonjați în chiuveta de apă rece pentru a accelera procesul de răcire. Lucrând rapid, turnați bicarbonatul de sodiu în caramel și bateți pentru a se combina uniform; amestecul se va spuma ca un mini vulcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă în tigaia pregătită într-un strat uniform și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Topiți ciocolata într-un castron așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Se ia de pe foc și se răcește ușor. Întoarceți Fagurele din tigaie, îndepărtați folia și rupeți-l în bucăți. Jumătate înmuiați fiecare bucată în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Lăsați să se întărească înainte de ambalare.
9
Depozitat într-un recipient etanș, se va păstra 2-3 zile.
10
Retipărit cu permisiunea Gifts from the Kitchen de Annie Rigg, 2011 Kyle Books
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista