Faceți Sandvișuri Cu Ouă Coapte Înainte
Sandvișurile cu ouă coapte necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.29 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 577 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză colby-jack, cornuri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până cornuri ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine de caise cu sos de Caramel ca desert. 228 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Faceți Sandvișuri Înainte, Face-Înainte Dagwood Sandwich-Uri, și Sandvișuri Pentru Micul Dejun Cu Congelator Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Turnați ouăle bătute în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se fixează și nu mai curg, 8 până la 10 minute.
Scoateți, lăsați să se răcească și tăiați în 6 porții.
Ungeți părțile tăiate ale croissantelor și așezați o porție din oul gătit pe fiecare fund de croissant. Topiți fiecare sandviș cu două felii de șuncă și o felie de brânză Colby-Jack.
Așezați blaturile de croissant deasupra sandvișurilor; înfășurați bine fiecare sandwich cu folie de plastic.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt; congelați până la solid, aproximativ 3 ore. Depozitați congelat.
Pentru a reîncălzi, gătiți un sandwich învelit într-un cuptor cu microunde la înălțime până când este fierbinte în Centru, 1 până la 2 minute.