Faceți Gogoși Înainte
Asigurați-gogoși înainte ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Această rețetă este plăcută de 115 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă caldă, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, Make-Ahead Shakshuka, și Face-Înainte Coace Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa caldă în vasul de amestecare și presărați drojdia peste ea.
Lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi.
Adăugați laptele, vanilia, zahărul, sarea, oul, scurtarea și 1 cană de făină.
Se amestecă câteva minute la viteză mică sau se amestecă cu o lingură de lemn. Bateți în făina rămasă câte 1/2 cană, până când aluatul nu se mai lipeste de bol. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Notă: Vă recomand să faceți acest lucru cu cârligul de aluat al unui mixer de suport.
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți. Așezați-vă într-un loc cald pentru a crește până la dublu (o oră).Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și rulați ușor la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați cu un tăietor de gogoși cu făină sau folosiți partea superioară a unui pahar de băut pentru gogoașă și un miez de mere pentru gaură.
Lăsați gogoșile să stea să crească din nou până se dublează sau dacă faceți gogoși peste noapte, puneți-le într-o tigaie metalică de 13 de 9 inci prăfuită cu făină, acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.Când sunteți gata să faceți gogoșile, scoateți gogoșile formate din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.Pregătiți glazura: topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă în apă fierbinte câte o lingură pe rând până când glazura este oarecum subțire, dar nu apoasă. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare și grea la 350 de grade F (175 de grade C). Glisați gogoșile în uleiul fierbinte folosind o spatulă largă unsă cu ulei sau puțină scurtare. Întoarceți gogoșile pe măsură ce se ridică la suprafață. Prăjiți gogoși pe fiecare parte până se rumenesc – a mea a durat aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din uleiul fierbinte, pentru a se scurge pe un suport de sârmă. Scufundați gogoșile în glazură în timp ce sunt încă fierbinți și așezați-le pe rafturi pentru a scurge excesul. Păstrați o foaie sau o tavă pentru prăjituri sub rafturi pentru o curățare mai ușoară. În funcție de cât de mare vă tăiați gogoșile, ar trebui să obțineți aproximativ 7 sau 8.