Faceți Gogoși Înainte

Faceți Gogoși Înainte
Asigurați-gogoși înainte ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Această rețetă este plăcută de 115 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă caldă, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, Make-Ahead Shakshuka, și Face-Înainte Coace Ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apa caldă în vasul de amestecare și presărați drojdia peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi.
3
Adăugați laptele, vanilia, zahărul, sarea, oul, scurtarea și 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se amestecă câteva minute la viteză mică sau se amestecă cu o lingură de lemn. Bateți în făina rămasă câte 1/2 cană, până când aluatul nu se mai lipeste de bol. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Notă: Vă recomand să faceți acest lucru cu cârligul de aluat al unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți. Așezați-vă într-un loc cald pentru a crește până la dublu (o oră).Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și rulați ușor la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Tăiați cu un tăietor de gogoși cu făină sau folosiți partea superioară a unui pahar de băut pentru gogoașă și un miez de mere pentru gaură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
7
Lăsați gogoșile să stea să crească din nou până se dublează sau dacă faceți gogoși peste noapte, puneți-le într-o tigaie metalică de 13 de 9 inci prăfuită cu făină, acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.Când sunteți gata să faceți gogoșile, scoateți gogoșile formate din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.Pregătiți glazura: topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se ia de pe foc și se amestecă în apă fierbinte câte o lingură pe rând până când glazura este oarecum subțire, dar nu apoasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare și grea la 350 de grade F (175 de grade C). Glisați gogoșile în uleiul fierbinte folosind o spatulă largă unsă cu ulei sau puțină scurtare. Întoarceți gogoșile pe măsură ce se ridică la suprafață. Prăjiți gogoși pe fiecare parte până se rumenesc – a mea a durat aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Scoateți din uleiul fierbinte, pentru a se scurge pe un suport de sârmă. Scufundați gogoșile în glazură în timp ce sunt încă fierbinți și așezați-le pe rafturi pentru a scurge excesul. Păstrați o foaie sau o tavă pentru prăjituri sub rafturi pentru o curățare mai ușoară. În funcție de cât de mare vă tăiați gogoșile, ar trebui să obțineți aproximativ 7 sau 8.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateMediu
Gata În13 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista