Face Înainte Sos
Asigurați-sos înainte ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 189 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, jumătate și jumătate, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sos de Make-ahead, Sos de Make-ahead, și Sos De Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez mare și condimentați cu sare și piper.
Coaceți legumele, neacoperite, amestecându-le o dată sau de două ori, până când sunt fragede și rumenite, aproximativ 1 oră.
Transferați cuptorul olandez pe blatul aragazului.
Adăugați bulionul și 3 căni de apă caldă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați frunzele de dafin și măruntaiele de curcan și gâtul. Reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă până când lichidul se reduce la aproximativ 3 căni, 1 până la 1 oră.
Se strecoară stocul printr-o sită într-o cratiță de dimensiuni medii, apăsând puternic pe solide pentru a extrage tot lichidul. Aruncați solidele. Dacă intenționați să adăugați picăturile de tigaie de curcan, puneți la frigider stocul redus, acoperit, până când sunteți gata să continuați.
Așezați 1 cană din bulionul strecurat într-un castron de dimensiuni medii și adăugați jumătatea și jumătatea și făina.
Bateți până se omogenizează.
Așezați cratița cu stocul rămas la foc mare și aduceți la fierbere (Vezi notele). Se amestecă amestecul de făină. Reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă, amestecând frecvent, până când sosul se îngroașă și gustul crud al făinii se gătește, aproximativ 15 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult jumătate și jumătate sau apă. Dacă nu este suficient de gros, adăugați la 1 lingură mai multă făină și lăsați sosul să gătească timp de 3 până la 5 minute mai mult. Gustați pentru condimente, adăugând mai multă sare și/sau piper, după cum este necesar.
Dacă nu intenționați să serviți imediat sosul, transferați-l într-un recipient curat și lăsați-l să se răcească. Sosul poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 2 zile. Reîncălziți la foc mediu-mic.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;