Extreme Banana Nut Pâine

Extreme Banana Nut Pâine
Extreme Banana Nut Pâine necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, banane prea coapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Extreme Banane Pâine Makeover, Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, și Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mare. Într-un castron separat, amestecați împreună untul sau margarina și zahărul până se omogenizează. Se amestecă bananele, ouăle și nucile până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
BananeBanane
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă ingredientele umede în amestecul uscat și se amestecă doar până se amestecă. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în coroana pâinii iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de cel puțin 5 minute, apoi întoarceți-le pe un suport de răcire și răciți complet. Înfășurați în folie de aluminiu pentru a păstra umezeala. În mod ideal, refrigerați pâinile timp de 2 ore sau mai mult înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista