(Exclusiv web) Runda 2: Quesadilla cu chili de fasole
(Exclusiv web) Runda 2: Quesadilla cu chili de fasole ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Acest aperitiv are 1676 de calorii , 61 g de proteine și 56 g de grăsime per porție. Pentru 4,45 USD per porție , această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos barbeque, fasole, zahăr brun și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl . Cu un scor de 84% , acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Round Steak Chili , Chili and Coffee-Rubbed Eye of Round , și Sweet Chili Chicken Quesadilla .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Pune 1 tortilla pe o suprafață de lucru curată.
Se presară cu 2 linguri de brânză. Acoperiți cu 1/2 cană de chili de fasole și stropiți cu încă 2 linguri de brânză. Pune o altă tortilla de făină deasupra și pune-o cu grijă în tigaie. Gatiti 3 minute pana cand tortilla se rumeneste usor si branza incepe sa se topeasca. Întoarceți și gătiți încă 3 minute pe cealaltă parte. Repetați cu ingredientele rămase.
Transferați quesadilla pe o masă de tăiat.
Tăiați felii și serviți cu smântână sau salsa.
Într-o cratiță mare, la foc mic, amestecați sosul barbeque, fasolea, condimentele pentru chili, zahărul brun și muștarul. Aduceți la fierbere și reduceți focul la fiert și gătiți timp de 10 până la 12 minute, amestecând din când în când.
Între timp, așezați grătarul sau tigaia de interior pentru gătit direct la foc mediu. Când este gata să începeți să gătiți, uleiul de grătar.
Puneți hot dog-urile pe grătarul fierbinte, uns cu ulei. Gatiti timp de 10 minute sau pana se incalzesc, intorcind din cand in cand. Prăjiți chifle pe grătar, dacă doriți.
Pune hot-dog-urile în chifle și deasupra cu chili.
Se serveste fierbinte cu ceapa alba tocata.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Vinul spumant și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Quesadilla. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinum Cellars Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vinum Cellars Pinot Noir]()
Vinum Cellars Pinot Noir
Culoarea acestui generos Pinot Noir este o culoare rubin profund vibrant. Aromele au note parfumate uimitoare, tipice Pinot Noir fin, iar acesta exprimă note de cireșe coapte și zmeură sălbatică cu mirodenii de trufe, cuișoare și anason stelat. Gustul are o aciditate mare si un echilibru stralucit datorita strugurilor culesi la maturitate; nu prea copt. Aceste note sunt exprimate sub formă de cireșe coapte și vanilie de cireșe, un miez de stejar francez, vanilie și moca care par foarte mătăsos la gust și la final.