(Exclusiv Web) Runda 2: Nachos De Porc

(Exclusiv Web) Runda 2: Nachos De Porc
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, (exclusiv Web) runda 2 : Nachos de porc ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Pentru 7,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 2350 calorii, 170g de proteine, și 90g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper măcinat, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 88%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Nachos De Porc Tras, Nachos De Porc Tras, și BBQ porc Nachos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un vas de copt rezistent la cuptor adăugați jumătate din așchii de porumb într-un singur strat. Acoperiți cu jumătate de porc, jumătate de salsa și apoi jumătate de brânză. Continuați stratificarea cu ingredientele rămase care se termină cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza se topește, clocotește și se rumeneste ușor. Se acoperă cu smântână, dacă se dorește, și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați ceapa în fundul unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu se amestecă împreună sos de soia, usturoi, sare, piper și marmeladă de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Scoateți umăr la un platou de servire si se lasa sa se odihneasca timp de 5 minute. Rupeți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspetele dvs. să-l scoată așa cum au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 la un prosop și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde. Puneți carne de porc și tortilla cu salată de varză și puneți-i pe oaspeți să-și asambleze propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1
Configurați grătarul sau tigaia pentru grătar interior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, pudra de chili și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți porumbul cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați pe grătar fierbinte și gătiți 10 minute, întorcându-vă frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se răcească câteva minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știuleți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Într-un castron mare combinați roșiile, fasolea, ceapa, jalapeno, cilantro, sucul de lămâie, usturoiul și porumbul la grătar. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați fiecare tortilla în 8 porții triunghiulare. Aranjați într-un singur strat pe tigăi. Pulverizați cu spray de gătit cu ulei de canola pentru a le ajuta să se rumenească, presărați sare și coaceți până când sunt crocante și ușor rumenite aproximativ 10 minute. Se lasă să se răcească și se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Nachos funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista