Ev ' S Skorpas
Skorpas Ev ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, zahăr, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și 1 cană de zahăr până se amestecă bine. Bateți cele 2 ouă întregi și extractul de migdale până se încorporează complet, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un castron mic, amestecați făina, cardamomul și praful de copt; amestecați sau bateți în amestec de unt împreună cu jumătate și jumătate (aluatul va fi rigid). Împărțiți aluatul în mod egal între două tigăi de pâine cu unt și cu făină de 9 până la 5 inci și întindeți sau nivelați.
Bateți albusul de ou până se spumează și ungeți blaturile de aluat.
Se presară uniform cu migdalele și restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când blaturile sunt aurii, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft timp de 5 minute, apoi răsturnați tigăile pentru a elibera pâini pe raft.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 20 de minute.
Cu un cuțit zimțat, tăiați pâinile transversal în felii groase de 3/4 inci și aranjați pe o foaie de copt de 10 pe 15 inci. Reveniți la un cuptor de 325 și coaceți până se rumenesc și ferm la atingere, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Lasă să se răcească complet. A se păstra etanș până la 2 săptămâni.