Eton Mizerie Tort
Eton mizerie tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 626 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căpșuni punnet, o lingură de suc de lămâie, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Eton mizerie tort, Eton Mess, și Eton Mess pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi fă-ți bezeaua. Preîncălziți cuptorul la ventilator 120c/100C / 235 F / marcaj gaz 1/
Într-un castron foarte curat, bateți cele 4 albușuri mari până când aveți vârfuri tari ( eu folosesc un mixer electric de mână), apoi adăugați cele 115g de zahăr tos câte o lingură, încă șoptind. Odată ce totul este combinat, amestecul de bezea trebuie să fie lucios și gros. Apoi pliați ușor o treime din zahărul glazurat de 115g, apoi următoarea treime și următoarea.
Așezați păpușile pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 1/2 ore într-un cuptor cu ventilator sau 1 1/4 ore în orice alt cuptor. Ar trebui să aibă o culoare aurie palidă. Atingeți fundul și ar trebui să sune gol. Treceți la un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Acum Fă-ți buretele victoria. Începeți prin preîncălzirea cuptorului la 180C / 160C fan / 177° / gas mark
Apoi tapetați două cutii sandwich de 18 cm cu hârtie rezistentă la grăsimi.
Folosind un tel electric, un mixer sau un robot de bucătărie. Whizz up 4 ouă, zahăr tos, făină de auto-creștere, praf de copt și marg sau unt până când sunt bine combinate. Amestecul trebuie să fie destul de slăbit și va scădea dintr-o lingură. Dacă amestecul dvs. este mai greu, puteți adăuga puțin lapte.
Se toarnă amestecul uniform în formele de sandviș, se netezește și se coace timp de 25 de minute până devine auriu. Tortul ar trebui să fie elastic, dacă îl atingeți. Lăsați-le să se răcească 10-15 minute, apoi scoateți-le din cutii și terminați răcirea pe un suport de sârmă.
În timp ce tortul se gătește, faceți gemul.
Adăugați 225g de zahăr tos și zmeură într-o tigaie și adăugați o stoarcere de suc de lămâie. Gatiti la foc mediu pana se descompun zmeura. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă rapid timp de 5 - 10 minute până se îngroașă. Puteți face testul ridurilor punând o farfurie în congelator. Scoateți-l când credeți că gemul este gata. Aruncați o pată de gem pe ea, împingeți-o cu degetul mic, dacă se încrețește, atunci este gata.
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească.
Pentru a asambla: bateți smântâna până se îngroașă, puteți adăuga puțin zahăr dacă doriți. așezați un burete pe o farfurie, cu partea plată în jos. Completați cu dulceața de casă (nu veți avea nevoie de toate), apoi cu un strat bun de frișcă.
Adăugați următorul strat de burete, cu partea plată în sus. Se acoperă cu mizerie eton (3 sau 4 bezea zdrobite aproximativ în restul cremei cu un vârtej de gem prin ea), apoi se termină cu o bezea în centru. Decorați cu jumătăți de căpșuni.
Stai înapoi și privește-ți creația și zâmbește.