Etichetă: Masala Chai
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cook the Book: Masala Chai. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți apă, ghimbir, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai Shortbread cu sare de mare, pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, și Masala Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți apa, frunzele de ceai, ghimbirul și pudra de cardamom verde împreună timp de 3 minute.
Adăugați laptele și zahărul (opțional) și fierbeți încă 2 minute.
Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă fină și se servește imediat.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.