Estul Irlandei

Estul Irlandei
Această rețetă servește 1. Dacă $ 4.07 pe portie se încadrează în bugetul dvs., estul Irlandei ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1481 calorii. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop simplu condimentat, lichiorul de miere B corprenj mirosger, sucul de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Champ - un fel de mâncare cu piure de cartofi (Irlanda), Salată Din Orientul Îndepărtat, și Pustnicii Din Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru siropul simplu condimentat, aduceți la fierbere apă, zahăr, cardamom și cuișoare. Se amestecă până se dizolvă complet zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Se adaugă șofranul și coaja de portocală, se lasă să se răcească, se păstrează într-un recipient etanș peste noapte. Tulpina înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
șofranșofran
3
Pentru cocktail, combinați toate ingredientele într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită bine și se strecoară într-un pahar highball peste gheață proaspătă și se ornează cu răsucire portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista