Estofado de Cerdo (tocană de porc)

Estofado de Cerdo (tocană de porc)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Estofado de Cerdo (tocană de porc). Această rețetă face 6 porții cu 341 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Estofado de Cerdo y Yuca (tocană de porc și manioc), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Linte și tocană de porc (Lentejas Estofadas con Cerdo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, usturoiul și gătiți timp de aproximativ 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșia și apa și gătiți încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
4
Adăugați Cotletele de porc, frunza de dafin, sarea, pudra de chimen și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați-l să gătească aproximativ 30 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Carne De PorcCotlete De Carne De Porc
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați cartofii, fasolea verde și morcovii. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se servește cu orez și avocado pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista