Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați elementele esențiale: Tacos de porc acasă. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 668 calorii. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, boia de ardei, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Essentials: Tacos De Pește, Acasă Vindecat Miel Burta Tacos, și Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o oală mare din fontă emailată sau cuptor olandez, aduceți conservele de roșii, boia de ardei, melasa de sorg și 6 linguri de oțet la foc mic la foc mediu. (Autorii recomandă o oală de 6 litri, dar din experiența mea nu este suficient de mare pentru a ține aceste ingrediente plus, mai târziu, carnea de porc. Folosesc un cuptor olandez de 9 1/2 litru, care este puțin încăpător, dar funcționează bine. Bănuiesc că 7 1/2 litri ar fi perfect.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
4 Căni De Făină De Grâu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sorg
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Așezați pielea de porc cu fața în sus pe suprafața de lucru. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia pielea de pe umăr cu o mișcare ușoară de tăiere, lucrând înapoi din punctul în diagonală vizavi de capătul piciorului, unde pielea formează un colț (puteți cere măcelarului să facă acest lucru pentru a vă economisi timp). Lăsați un strat subțire de grăsime pe umăr. Condimentează carnea de porc cu sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se toarnă uleiul într-o tigaie de 12 inci sau o tigaie saut și se încălzește la o flacără mare. Când uleiul strălucește și începe să fumeze, puneți carnea de porc în tigaie, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Coborâți carnea de porc, cu pielea în jos, în oală cu lichidul de fierbere a roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați roșiile de prune și ceapa în tigaie și gătiți, întorcându-se la fiecare câteva minute, până când pielea de roșii se blisterează și se înnegrește și ceapa este caramelizată pe toate părțile. Puneți legumele în jurul porcului în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați restul de 2 linguri de oțet în tigaie și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți de porc caramelizate, roșii și ceapă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Acoperiți oala, transferați-o la cuptor și gătiți timp de 30 de minute. Se unge carnea de porc, apoi se reduce focul la 300 km f și se continuă să se gătească, ungand la fiecare 30 de minute, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Pentru carnea de porc atât de fragedă, cade din os—genul potrivit pentru sandvișuri la grătar sau tacos—gătiți cu 1 oră mai mult pentru un total de 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
9
Scoateți oala din cuptor și carnea de porc din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
10
Lăsați carnea de porc să gătească pe o tăietură. Condimentați sosul în oală cu melasă, oțet, sare, piper și boia afumată după gust (de obicei are un gust destul de bun pentru mine, fără a mai condimenta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Grăsime De Porc înapoi
11
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, trageți-o în bucăți. Nu am de gând să vă mint—acest lucru este destul de grosolan, deoarece mușchii din umăr sunt foarte articulați și, bine, musculari. dar nu poți fugi de faptul că mănânci un animal aici, așa că fortifică-te cu o bere și ajunge la ea. Dați la frigider carnea de porc trasă peste noapte într-un recipient cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Când vine momentul să serviți tacos, reîncălziți ușor carnea de porc în sosul său deasupra aragazului. Se toacă coriandrul și se taie ceapa foarte subțire. Încălziți tortilla de făină (fac asta într—o tigaie, individual, dar acest lucru devine cu adevărat obositor cu atâtea tortilla-aveți idei grozave despre cum să încălziți o grămadă de tortilla simultan și să le aveți în continuare gust și să vă simțiți bine?)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Lăsați-vă oaspeții să-și construiască propriile tacos, adăugând cât de mult coriandru și ceapă le place. Frații Lee recomandă utilizarea a 1/4 cană de porc și sos pe taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.