Essentials: Strawberry Shortcake
Essentials: Strawberry Shortcake este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,69 USD pe porție. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, frișca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Smoothie de căpșuni acoperit cu ciocolată cu Garoafe esențiale pentru micul dejun, și Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați, uscați și curățați fructele de pădure. Zdrobiți aproximativ un sfert din ele și tăiați restul în boabele zdrobite. Aruncați cu zahăr după gust - aproximativ o lingură pe coș-și răciți până la servire. Amestecul de căpșuni ar trebui să fie foarte suculent.
Când sunteți gata să faceți biscuiții, scoateți boabele din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Amestecați făina, sarea (cu excepția cazului în care utilizați unt sărat), praful de copt și 2 linguri de zahăr.
Tăiați untul până când amestecul arată ca făina de porumb cu câteva bucăți mai mari de unt în el. Puteți folosi un blender de patiserie, două cuțite sau degete de frecare rapidă. (Folosesc două cuțite și apoi degete și, sincer, nu arată niciodată ca făină de porumb. Este foarte uscat. Acest lucru este în regulă.) Se amestecă 3/4 cană smântână, doar până când cea mai mare parte a amestecului uscat a fost umezită; va fi totuși destul de uscat. Întoarceți-vă pe o scândură și frământați doar de câteva ori, până când aluatul se unește. S-ar putea să fie încă puțin sfărâmicios la margini.
Rulați sau bateți 1/2 inch grosime și tăiați în pătrate sau cercuri sau orice formă doriți. Această rețetă va face 12 shortcakes individuale. Puteți folosi tăietori de prăjituri, dar apoi veți avea resturi-prefer pur și simplu să sculptez aluatul bătut în 12 bucăți.
Puneți prăjiturile pe o foaie de copt descheiată. Dacă ați folosit tăietori de prăjituri, frământați ușor resturile și rulați din nou și tăiați.
Ungeți blaturile cu restul de 2 linguri smântână. Îmi place să le stropesc cu puțin zahăr turbinado și în acest moment, dar nu este necesar.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 425 F pentru 10 până la 12 minute sau până când blaturile se rumenesc ușor și aluatul este setat. Se răcește pe un raft și se servește cât este cald. Faceți frisca în timp ce biscuiții se răcesc puțin.
Pentru a servi: încălziți prăjiturile, dacă este necesar, împărțiți-le și lingurați fructele de pădure peste jumătățile inferioare. Puneți blaturile la loc și puneți niște frișcă peste ele. Ar trebui să existe o mulțime de fructe de pădure și multă smântână.