Espresso Toffee Fudge
Espresso Toffee Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, lapte evaporat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Espresso Toffee Fudge, Espresso Toffee Shortbread, și Toffee-grupuri de ciocolată espresso.
Instrucțiuni
Înveliți ușor tava de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit cu aromă de unt. Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați untul, zahărul, laptele evaporat și pudra espresso. Se amestecă constant, se aduce la fierbere timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă chipsurile de ciocolată și marshmallows până se amestecă.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Presărați chipsuri de caramel uniform peste fudge și bateți ușor. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 până la 4 ore.
Tăiați în pătrate de mărimea mușcăturii.