Espresso Panna Cotta

Espresso Panna Cotta
Espresso Panna Cottan este un fără gluten desert. Această rețetă servește 2. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 771 calorii, 8g de proteine, și 68G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați gelatină pudră, zahăr, pulbere de espresso instant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Espresso Panna Cotta, Pere Și Espresso Panna Cotta, și Espresso Martini Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele într-o cratiță grea și mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Presărați gelatina și lăsați să stea 5 minute pentru a înmuia gelatina. Se amestecă la foc mediu doar până când gelatina se dizolvă, dar laptele nu fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Adăugați smântâna, pudra espresso, zahărul și sarea. Se amestecă la foc mic, până se dizolvă zahărul, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Se toarnă amestecul de cremă în 2 pahare de martini, împărțind în mod egal. Acoperiți și refrigerați, amestecând la fiecare 20 de minute în prima oră. Se răcește până la setare, cel puțin 6 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Când sunteți gata de servit, folosiți un cojitor de legume pe blocurile de ciocolată pentru a crea aproximativ 1 lingură fiecare dintre bărbieriturile de ciocolată albă și neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Presărați așchii peste fiecare panna cotta și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista