Espresso La Miezul Nopții Se Încrețește

Espresso La Miezul Nopții Se Încrețește
Midnight Espresso Crinkles ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 165 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Espresso Se Încrețește, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic cu microunde, ciocolata de copt cu microunde neacoperită la 1 minut. Se amestecă; cuptor cu microunde cu 1 minut mai mult, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Într-un castron mare, bateți untul, uleiul, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până când este ușor și pufos. Bateți în ciocolată topită și ouă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
UntUnt
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Într-un castron mic, dizolvați granulele de cafea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de cafea și vanilia în aluat; bate până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți în făină, praf de copt și sare. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați 30 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți cristalele de zahăr într-un castron mic. Formați aluatul prin linguri rotunjite în bile de 1 1/2 inch; înmuiați vârfurile de bile în zahăr. Pe foile de fursecuri unsuroase, așezați bile, cu părțile de zahăr în sus, la o distanță de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
ZahărZahăr
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când blaturile par uscate (nu coaceți prea mult). Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista