Espresso Fudgies
Espresso Fudgies ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 24. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de cacao de copt, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Espresso Fudgies, Merry Cherry Fudgies, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Într-un castron mare, bateți 1/4 cană de unt și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, 1/4 cană zahăr pudră, 2 linguri cacao și vanilia. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți egale. Apăsați fiecare bucată în partea de jos și în sus a cupei mici pentru brioșe, 1 3/4x1 inch, unsoare sau căptușită cu folie sau cupe de copt din hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de umplere Espresso Fudge. Lingura aproximativ 2 lingurite de umplere în fiecare ceașcă.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când aproape nu rămâne nicio indentare atunci când umplutura este atinsă ușor. Se răcește ușor; slăbiți din cupe cu vârful cuțitului.
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de glazură Espresso până când sunt netede și răspândite.
Răspândiți fudgies răciți cu glazură. Se acoperă cu fasole espresso.