Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați espresso de ciocolată germană. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 155 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte de calitate premium, nucă de cocos, espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes de ciocolată germană cu glazură Espresso, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu; se toarnă espresso peste ciocolată, amestecând până se topește ciocolata. Se amestecă lichiorurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în cupe individuale. Completați fiecare porție uniform cu frișcă și nucă de cocos.
Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.