Escarole și supă de fasole albă
Escarole și supa de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ulei de măsline, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și Escarole, Supă de fasole albă și Escarole, și Supă de fasole albă cu Escarole.
Instrucțiuni
Tăiați baza escarolei; clătiți și scurgeți frunzele.
Tăiați frunzele transversal în benzi late de 1/4 inch.
Setați o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ulei, ceapă, usturoi și prosciutto; amestecați des până când ceapa este moale, 3 până la 5 minute.
Adăugați bulion și fasole, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă escarola și se gătește doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Se adaugă sare și piper după gust. Puneți în boluri și oferiți brânză pentru a adăuga după gust.